Провокацiя

Светлана Кравчук 379
Нам треба встояти в добрі
Ввібравши в себе добру суть.
І добрі справи – ліхтарі,
Які освітять іншим путь.

Нам треба бачити добро
Й свідомість чистити щодня.
І викидати бруд в відро,
Щоб брати в себе силу дня.

Любити краще і святе –
Вдихати небо і життя.
Хтось злобу віником мете,
А хтось – вдягається в сміття…

А ти – закохуйся у день!
Люби його як любить Біг!
Хай він складається з прощень
Тих, хто у дусі занеміг.

Черпай натхнення! Далебі –
Це сила, що живе в тобі!
Це іскра Божа, Божа суть!
Невже, слабкий щоб це збагнуть?

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2018
24.04.2018
13:04
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.