***

Кристина Евграфова
Шур; л;пк; юр ;кет,
Ч;р;не х;п;ртетет.
Таврара в;л ;авр;нать,
Асл; т;перен  анать.

Илт;нет те чан сасси
Ч;ркери хитре юрри.
В;ратать  юрат;ва
Ман  евекс;р чун;мра

Тур;на с;нме ч;нет,
"Пул;шать сана в;л.": тет
Ал парсасс;н эс ;на
Телей туп;н пурна;ра.