ад

Вера Деревьянко
Де життя то там і смерть
Повна в світі круговерть
Народився щоб померти
Смерть усіх нас буде жерти
Аби мені лиш не боліло любе лихо я стерпілаб
Відчуваю біль і муки
Мучать горе біда скука
Не можливо нам ізбавиться тож прийдеться в муках плавиться