Бог НАМ дасть i забере...

Вера Деревьянко
Треба щастячко кувати більше ніде його брать
Кругом горе милий брате
Будем разом щастячко кувать

слава Богу горе є
 з нього Бог нам щастячко кує...
після горя вжиття щастя
роздає...
треба горе перетерпіть треба горе переждать...
отак будем ми з тобою
та з Богом щастячко кувать,..