Кобальтовий ясний синiй

Наталка Змиивна
Кобальтовий ясний синій –
Метерлінкового птаха пір’я...
Ніби іриси, що зоріють на тлі червоної глини.
Ніби вечірнє небо, покраяне на сузір’я.
Глибоке, мов всесвіт, індиго просто засліплює очі...
То не весна – то відлига:
Довкруж заметіль, хоч-не-хочеш...


19.04.18