Te port in suflet si in gind

Юрий Татомиров
           23.04.2018.
         C H I S I N A U
              (mold)
Ma uit in ochii tai ca intro carte,
Citing in ei iubirea ta...

Maicuta clipa neuitata,
Tu imi esti mereu alaturea.

Acelas zambet pur si dulce,
Ma insoteste zi de zi,

C-a in copilaria indepartata...
Te port in suflet ude-as fi.

Cand m-ai adus atunci  pe lume,
Un cer senin mi-ai daruit...

Cu Grail tau soptesc anume,
Versul  meu  pe-acest pamant.
 
Datorita tie,mama...
Poiezia eu mi-o scriu,

Pentru vatra,pentru  neamul...
Ce mii sfant  si vesnic viu.