Червон троянди

Стас Пуцик
Розцвіли троянди чарівним розцвітом,
НІжні пелюсточки радують життя,
Своєю красою піднялись над світом,
Надиха кохання іхня красота

Червоні троянди, ці квіти кохання,
Запалюють в серці ніжні почуття,
Червоні троянди -то квіти бажання,
Символи любові,символи життя

Подаруй коханній ці едемські квіти,
У букет троянд ти душу уложи,
Щоб вона від щастя могла порадіти,
Радощі кохання ти ій  піднеси

Хай цвітуть троянди і милують очі,
Іхнім цвітом лагідним живиться любов,
Щоб від іх розквіту стали ясні ночі,
А від аромату закипала кров