Definicja seksu i milosci

Алла Польская
Aforyzm

DEFINICJA SEKSU I MILOSCI
 

Prawdziwa milosc nie ma nic wspolnego z seksem!
Seks jest cudem dla ciala! Milosc jest cudem dla duszy!


20-04-2018

                ***
AP(the original version – ru)