Гинекологи были вынуждены изменить записи...

Филипп Диброва
"З одного Полтавського села дiвчисько
приiхало поступати до Киiвського вузу.
Ну й проходить медкомiсiю.Вийшла з
кабiнету гiнеколога,дивиться у медичну
книжку,червонiе i назад в кабiнет
гiнеколога забiгае i кричить:
-"Доктор,доктор,ну шо ви менi написали?!"
-"Шо е,те й написав."
-"Треба було написати-"нормальна",чи-
"така,як у всiх"!А що ви менi написали-
"Здорова!"


Юмор из интернета



Бунт нiколи не був премiальний,
Вiн давив гiнекологiв смiх...
Про малi написали-"нормальнi",
Про великi тепер-"Як у всiх..."