Наталi в День народження

Елена Гешко
 Серед цвіту тюльпанів і вишні
Ти на цей появилася світ,
Так напевне задумав Всевишній:
Твоя доля – неначе політ.

Ти даруєш нам всім тільки радість,
І з тобою так легко завжди.
Твоя посмішка – мила принадність,
Тож від інших теж радості жди.

Я безмежно щаслива, що нині
Я частинка в твоєму житті,
І тобі, найщирішій людині,
Я рядочки дарую ось ці.

Так багато я хочу сказати,
І всього, що лиш є – побажать,
І щоб кожного ранку - співати
І в душі ключі щастя держать!

І хай доля обсипле квітками,
І хай радість завжди на путі,
І щоб дружба не згасла між нами,
І удачі бажаю в житті!