Хай рiшучiше дiе Iван!

Филипп Диброва
"Сидить батько вдома I дивиться,як
його доросла дочка мие пiдлогу.
Вiн до дружини:
-"Слухай,Галько,а скiльки нашiй
дочцi вже рокiв?"
Вона:
-"Скiльки,скiльки...Порахуй!"
-"Та я й сам бачу,що вже пора...
Того й питаю!"

Юмор из интернета




Балакуча була дiвчИна,
Та мовчав загадково диван...
Щоб не вмерла моя Украiна,
Хай рiшучiше дiе Iван!