Полет

Александр Шевченко 62
Політ.

Життя земне так стрімко пролітає,
І не завжди задуматись є час,
Що кожний після себе залишає?
Що далі буде в світі після нас?

В душі безсмертної - один політ,
Промайнуть наші життя, мов тіні,
У Всесвіті, не залишивши слід,
Згаснуть, як сонця у ночі проміння...

22-04-18.