Пристрасть 4

Дмитрий Погребняк 555
Хочу тебе я в шію цілувати
в очі смарагдові твої дивитися
усе життя тебя я буду цінувати
і ти в мені не бійся помилитися...
Ти будеш як за кам'яною стіною
в надійних сильних опинишся руках
і нудьгувати навряд чи зможеш ти зі мною
і буде Кохання лише у твоїх думках...
Ти будеш що раніше не зустрілись сумувати
адже життя складаеться з щасливих днів
і від самої себе почуття не вдасться приховати
та і згасити в очах пристрасні вогні...