Iubim mult noi bunicuta

Ефросиния Волощук
Avem noi o bunicuta,
E departe, dar graguta,
Niciodata nu ne cearta,
Ea intruna ne asteapta.

Cand eram noi toti micuti,
Ne purta ea de minuti,
Ne ducea la gradinita
Scumpa noastra bunicuta.

Ne invata cite pe unu
Regulat sa trecem drumul,
Ca sa nu patimim noi
Si ei toti pe linga noi.

Acum mergem noi la scoala
Cetinel pe trotuar,
Mergem singuri noi-toti trei,
Mandra-i bunica de noi.