fire and love

Легкая Ложь
something better, something same
can remind me what's my name?
something right and something wrong
what a reason to be strong?

sun is shining, water wet
remind me - i'm good or bad?
road start and road end
life too long - and what we can?

am I sinner, am I saint?
what I can and what I can't?
sky above me, wind around
so, we start to seek and find

no matter how long
and no matter - weak or strong
sky above me, earth below
fire inside me. fire and love