Зустрiч 12

Дмитрий Погребняк 555
Ти ще не зрозуміла що я в тебе дуже закохався
я мрію до сих пір о твоїх очах
зустрітися неоднорозово з тобою намагався
хотів зізнатися в своїх я почуттях...
Такої жінки як ти ідентичної на світі не існує
для мене ти найвродливіша,найрозумніша і єдина
і серце що коли небудь ми разом будемо милує
в душі я відчуваю що моя ти рідна половина...
Зробити треба перший крок щоб зміни відбулися
а не зі страхом десь ховатися перед майбутнім
відтоді погляди у нас з тобою разом збіглися
ми вирушимо на нашу зустріч першу незабутню...