Квiтень

Дмитрий Погребняк 555
Пригріло сонечко і хочеться сховатися у тінь
дерева як нареченні стоять у білому вбранні
прийшов та зачарував собою красень квітень
і теплою погодою підбадьорює з тобою в привітанні...
Біля под'їзду чисто-висохли усі калюжі
то що скопилось за зиму двірники прибрали бруд
ця благодать земна багатьом припало до душі
та в гарном настрої вийшов на прогулянку весь люд...
І весело співати почали від побаченного птиці
то що весна прийшла нагадували своєю тріскотнею
природа не всі розкрила для нас з тобою таємниці
але в житті живеться легше с красивой піснею...