Бажаю ненько, тобi, долi

Раиса Андрейчук
Бажаю тобі, моя матінко, долі.
Добробуту, світла, добра і краси.
Хай пишно хліба заколосяться в полі
І мирні настануть, спокійні часи!

Хай Бог на найкрашеє благословляє,
Хай родяться дітки, лиш не для війни...
Хай жодна, вкраїнська, сім*я зла не знає,
Хай будуть щасливі всі доньки й сини!

Хай рід твій увесь буде кріпкий і сильний,
Хай віра відродиться в кожній сім*ї...
Хай Праведний, Милостивий і Всесильний,
Отець наш почує благання мої!