Счастливые мгновения Импрессио с укр. яз

Светлана Тарасова 62
Щасливi митi

      http://www.stihi.ru/2018/04/20/4951


Светлана Пирогова

Закоханість вселилась в серце
З квітневим цвітом абрикоса,
Світанком із рожевим флером,
Із соковитих трав пророслих.

Закоханість - надії світло
У фільмі, створеному нами.
Два імені мигтять на титрах,
Що перетнулися шляхами.

Безмежність променева сонця
Сіяє в келисі блакиті
Хизується весна фасоном,
Даруючи щасливі миті.
        ***

Влюбленность вселилась в сердце
С цветком абрикоса расцветшим.
Ароматом розовым вьется
Из сочных трав проросших...

Влюбленность - надежды светлые
В кино, сотворенном нами.
Два имени мелькают в титрах,
Что переплелись судьбами...

Безбрежно взошедшее солнце
Сияет в прозрачных одеждах.
И хвалит весна фасоны,
Даруя счастья надежды.