Кукареку

Кокоракис Петрос
К у к а р е к у
у   о...........у
д   к...........к
а   о...........а
х...............р
................е
................к
................у
КУДАХ-ТАХ-ТАХ!
  КУКАРЕКУ КУДАХ КО-КО
Кудах ко-ко-ко-ко кудах
    КУДАХ! КУКАРЕКУ! КУКАРЕКУ!

Кудах ко-ко кудах ко-ко…
Ко-ко?.. ко-ко…