чому ти така?

Лина Герц
мені часто кажуть, що я слабка,
пишу в інтернеті цитати і навчаю правильно дихати.
щоразу питають :"чому ти така?
чому ж ти і дня не можеш без нього прожити?"
та ви не хвилюйтесь, я сильна,
просто життя навчило не говорити.
цілую так ніжно і настільки повільно,
і від теплих обіймів можливо весь світ підкорити.
ви сказали :"не треба. він все рівно піде
і любов твоя в мить пропаде"
а знаєте, я не вірю у ваші слова,
адже я з ним- знову жива.
це ж у вас любов пропадає,
самі ж її і вбиваєте.
свою думку забирайте назад,
нащо нам ваш дурний маскарад?
мого життя торкатись не треба,
якщо захочу - заберу й усе небо.