Travel by the train

Рамазанов Павел
When I was young, I travel by the train,
When I was old, I travel world again, Hey!

I was born in Texas Town, my house was painted then in brown.
My parents buy for me guitar, and I play music in daddy's car.
               
When I was ten years old, my friends like music and 60's sport.
This time I like 12 bar blues, my music was my angel fuse

Playing rock and don't smoke!
Fast than shark my country track!

Then I become an oldest boy, I sold to passers-by my toys.
I buy a ticket on a train, when I can choose my living way.

A train that carry me in States, was called a "Sweet life's ways".
In States I meet my friends (my friends), who help me buy a guitar sets.

Travel by train in a States!
Sing this song all day long!

Like this music and guitar, and don't drink whiskey in a bar, let's go!