Пройде печаль, утихне шторм...

Горбатюк Надежда
Не треба нам чужі шляхи,
У кожного - своя дорога
Й важливо так її пройти,
Щоб привелА вона до Бога.

Ми стали всі на шлях вузький,
Вручили долі в руки Божі.
Хтось вже підріс, хтось ще малий,
У того - мир, хтось у тривозі.

У когось радість, в когось сум,
У когось шторм, у когось тиша.
У когось сна нема від дум...
Не плач, душа, Бог не залише.

Він сили дасть пройти твій шлях,
Тебе за руку Він тримає.
Ти лиш свою не забирай,
Бо Він Свою не віднімає.

У Бога план твогО життя
І Він тебе по нім проводить.
Він знає, як тебе мінять.
А тим, хто Божі, все на користь.

Пройде печаль, утихне шторм
І сльози висохнуть на сонці.
Хто до кінця пройде з Христом,
Господь таких не посоромить!