Материнськi роздуми

Диана Столярова
Маю багато і різних думок...
Вечір ще довгий ,і чай ще гарячий,
А за вікном ледве пада сніжок,
Мерзну, бо лютий...У снах своїх бачу,
Як вже приходить до мене весна
Ніжна і тепла,як завжди жадана.
Кликала, певне, її у тих снах,
Де я щаслива була і кохана.

Все щось стається в моєму житті,
Може, на краще...поспостерігаю.
Певне, у Бога є щось на меті...
Я так старанно і чемно чекаю.
Зовсім ще трошки і диво прийде -
Мамі донька подарує онука!
Все, що було- даром не пропаде:
Досвід для мами - для доньки наука.

(мамочке)