Кудах-кудах

Кокоракис Петрос
Кудах-тах-тах ко-ко
Ко-ко кудах кудах ко-ко
Кудах кудах кудах кудах кудах кудах
кудах
кудах

Кудах ко-ко ко-ко ко-ко ко-ко
Кудах кудах кудах кудах ко-ко
Кукареку кудах кукареку кудах
Кудах кудах ко-ко-ко ко-ко ко
Кудах ко-ко-ко кудах ко ко ко
Кудах кудах кудах кудах кудах
Кудах кудах кудах кудах кудах
кудах

Ко-ко-ко ко кудах ко кудах ко
Кудах кудах кудах кудах ко ко
Кукареку? ко-ко ко-ко кудах
кудах ко-ко кудах кукареку
кукареку кудах кудах
кудах кудах
кудах