Сотворение Лотоса

Раиса Иванова Людмила Щеглова
Як та Мадонна з Диво-квіткой,
Так Іванова з "Лотосом",
Барвистим пелюстком-леліткой
Ззиває зичним голосом

Людей,що творять з пристрастю,
Рукой небес скерована,
Де кожна з особистостей
Талантом одарована.

-На вогник вже злітайтеся,
І творчістю займайтеся,
Ви ж з Божой Іскрой-міткою
Від неба з пісней рідкою.

Так керівник творців впізнала,
І в творчий "Лотос" об"еднала.
І стали всі творити ліпше.
Пісні співають,пишуть вірші.

Скульптури роблять,вишивають,
Свій труд в музеях виставляють,
Книжки друкують в місті рідним,
З журнальним матер"ялом різним.

Успішно хай біжить стежина
Надалі в цій шляхетній справі,
Бо "Лотос",як одна родина,
Де Муза крила розправляє.