Украинский Гарик 507

Владислав Красса
Український Ґарик 507


За мотивами І. Губермана

Від втрати — жаль, і болі від розлук.
Та я не пожалкую, озирнувшись
на те давно минуле, де, спіткнувшись,
своє майбутнє випустив із рук.