***

Анастасия Сазанкова
Latvija
Simtgadu jubileja !
Plauksti Dzimt; zeme.
Vald;ja visur mieru miers
Lai vair;k  Dievs dot, k; ir !
 Valstij t; v;l tikai r;ts.
Dz;vo lab;k jauna cilts!
Plauksti m;;;gs visur d;rzs?
B;s slavens valstij v;rds!
Prieku, m;lest;bas katram,
B;tu laime veciem, jauniem
Un dro;sird;gie d;li.
Br;va b;tu skaista zeme.
Lolu cer;bu , k; b;tu
bag;t; un ziedo;a zeme.
Un Aglonas Sv;ta m;te
Sarg; ikvienu no m;s