Мамина картина

Стас Пуцик
Картину мама вишивала,
У тій картині все життя,
В рядочок хрестики лягали-
Вкладала душу у шиття

І на картині оживала
Вся гама ніжних кольорів,
Криничка коней напувала
І гай зелений шелестів

Картину мама вишивала
Весь час- і в радості,й журбі,
І пишно маки розквітали,
Зберігши маму у собі