В1йна

Татьяна Маркова 3
Війна пройшла крізь кожного із нас,
Овсяніківку теж не оминула,
Могил загиблих безліч тут солдат,
Що мать Марія в пам'яті вернула.

Мій батько-Пантілєй пройшов усю війну,
Відважно бився за мою країну,
І я прийшов віддати данину,
Тим, хто поліг за нашу Батьківщину.

Ми всі нащадки тих, хто пав в війну,
За вільну, незалежну Україну,
Хто боронив село моє в степу,
Хто на Майдані в полум'ї загинув.

Та дай нам Бог не бачити той жах,
В якому Україна побувала,
Запалемо свічки за тих солдат,
Яких війна на завжди в нас забрала.