***

Шморон Наталия
Якби у "книги" нашого життя
Була така чернетка ,як у школі,
Ми б з вами , відкидаючи "сміття" ,
Проектували б ідеальні долі...

Якби могли, як кнопкою пульта,
Відкручувати вмить усі події,
Нам би скорилась не одна мета  ,
Нам би збувались найкрутіші мрії ...

Хоча би раз в житті , якби могти
Всі сказані слова назад вертати,
Відбудувати  спалені мости,
Й написане пером, таки зрубати...

Тоді би все було в нас допуття
Й на помилкАх не вчилися би власних...
...Нам би "чернетку" нашого життя,..
Тоді б і "книги " всі були прекрасні ..