Экспромт да дня нараджэння Эдуарда Дубянецкага

Валерий Познякевич
З днём народзінаў віншую.
Зычу шчасця сто мяхоў!
Раскладзі іх па фэн шую,
Пакладзі ў іх сто снягоў,

Ад тых зімаў снегавітых,
Што сустрэнеш у жыцці,
Ад тых думак сакавітых,
Па якіх далей ісці.

20.04. 2018. Мінск