Муж и жена - муть сжижена!

Кость Ярила
"Сжиженный газ их внутренней секреции
вот-вот от напряжения рванёт"!..

Якщо я тебе дожену,
То зроблю з тебе я "жену".
А якщо ні - тоді мій вужик
Вгамує спрагу з іншої калюжі.

Невже не відчуваєш ти як я "колю же"!..