Цвiт

Мокренко Хром Олег
Дивись, вже вишня у цвіту
Немов би молоком облита
Набрало сонце висоту
Земля мов снігом вся омита
Такий смачнючий аромат
Повітря пахощами повне
Відкриті вікна всіх кімнат
І люди крутять щось любовне
Біжить до травня човен часу
Вітрилом служить неба шмат
Все прокидається відразу
Ох цей вишневий аромат...
Кохання є, і це прекрасно
Салюти бахкають в серцях
Любити треба, любити класно
Любить хоча б на папірцях
Той цвіт і зараз на бумазі
Летить квітками у  віршах
В Берліні, в Києві, у Празі
Життям наповнена  душа