Anima mutus et surdus...

Светлана Самедова
              С
              Душой
              Глухонемой
              Живу
              Не
              С
              Тем
              С
              Кем
              Я
              Хотела
              В
              Жилетку
              Бога
              Плачу
              О
              Другом
              На
              Сцене
              Ложа
              Канкан
              Танцует
              Тело
              Душа
              Же
              Ноет
              Как
              Классический
              Фантом...
              .............
              Глухонемая душа...