Любовь, - озарение!..

Роберт Аветян
В золото
верят,
небожители,
черви, тараканы.
Темен,
непригляден
нам - людям,
их путь.
Земная суть,
любовью
воскрешать
себя.
Поэтами
веков
воспета.
Любовь,
- озарение!
В нем
твой души
труд.