Как Бога отблагодарить?

Надежда Рубан
Як я маю віддячити Богу?

Бог мене народив у Карпатських покосах,
Мою душу купав у незайманих росах,
Мої ноги взував в весняні білі ранки,
Моїй долі давав усі забаганки.

Бог мені дав життя, його творінь кругозір,
Красоту розмаїть, кашемір верхогір,
На мою голову лив чарівну свою чашу,
В мої коси вплітав долі стрічечку легшу.

Бог мені дав життя і щасливу удачу,
А ще дарував мільйон пісень у придачу,
Він мене колисав у місячнім сяйві,
Ще таланту вділив для віршів незвичайних.

Бог мені дарував найкращого сина,
Солодких онуків й невістку красиву,
На руках мене ніс у життєву дорогу,
Як я маю віддячити Богу ?..

Автор; Н. П. Рубан.