Час мина...

Юрий Заров
На майданне вічє
Ходив чоловічє,
Тож тепер у нього
Проблєм є о-го-го.

Ну а той, хто не ходив -
Теж бідосю прихопив.
І тепер вже сталось так:
Той жебрак і той жебрак.

М.В.Фи, Єври, Штати
Прохопились: ради б дати...
Та набрав бедлам розгін,
Хто ж зупинить? Він? Чи він?

Може той хто був при Раді*?
Може ті, хто щас в засаді**?
А ще ж є у нас гарант -
Дуже вдалий комерсант!

Час минає, швидко плине,
Бачать всі: Країна гине...
Геть треба владу помінять,
Від годівниці одірвать!

Та марні всі потуги,
Ніяк не прийдуть другі -
Ці влаштувались вдало:
Грабують, - им все мало.

Ач, - як діти тішаться,
У владу вчепилися
Як воші за кожуха -
Хоч навкруги розруха...


* - нині прем'єр-міністр
** - опозиція

2018 г.