мама оберiг

Вера Деревьянко
Мене мамочка оберігала жить мені допомагала
В тяжку хвилину захищала як могла так виручала це так потрібно для начала
Щоб за нею я скучала
Тепер її не вистачає
І дійсно я за мамочкой скучаю
Вже мені до 70
Ну пОки буду я скучать?
 мені вже треба діток захищать на шлях праведності направлять
Мені мамочки не вистачає як нам  жить
 вона лиш знає