Стройняшка пише звернення до пухляшки

Вера Деревьянко
Ми з тобой пухляшечко  двойняшки
Ти пухляшка я стройняшка
Я в тобі щодня ховаюся твоєю мрієй наповняюся
Щоб від жиру якось збавиться
і в тобі стройняшкою остатися
Це так просто пречудово
Життя цікаве
буде нове
Як пушинка я літатиму
Із життя все краще братиму
І тобі все віддаватиму
Ти повір
Я не брешу буде так як ти і я рішу
Я в тобі як ти грішу
Часто густо як і ти переїдаю
Або лінюсь
Або скучаю
У депресію впадаю тягну жир твій
 як іду
 щоб не потрапити в біду
А життя нас не чекає пливе собі в минулі далі
Тому треба жить спішити і поменше вже грішити на стадіон щодня ходити колектив свій полюбити
Бути прикладом для них і все краще брати в них
Результат не загорами скоро станемо стрункі красиві  Дами