Давай прокинемось

Алина Шейкаш
Благаю,               
давай прокинемось         
але від бажання жити.      
зіл'ємось з промінням      
на білій наволочці          
залишимось               
чимось вічним.               
Розчинемося у миті.       
Благаю,
давай не рухатися, 
нехай нас всисає ліжко
немов болотяна дірка.
почерзі почнуть
змиватися
обов'язки і проблеми
Шалено, ніжно, вампірно.
Ми зтічемо з подушок на підлогу
І бабуся нас лагідно підміте,
На роботу за ліву чи праву ногу
Виштовхає.
Неважливо кого спочатку
Мене чи тебе.