Без меж свобода пом ж мною...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *


Без меж
свобода
поміж мною й світом
і – ліки
      ліки
      ліки!


безодня
поміж
мною й ділом в клітках
і – ліки
       ліки
       ліки


то із Христа
і не калічмось...


і – ліки
     ліки
     ліки
із Вічності


Краса! – у Його творчі
очі!..
Краса! – у Його  очі
дивитись хочуть!

так – як в дитинство в сонці