Всесвiт

Сологуб Владислав Александрович
З любов’ю у серці
Та ніжністю на вустах
Ми – одна незалежність,
Але кожен у своїх краях,

Настільки далеких просто,
Що не діє притяжіння сил,
Кожен має свій власний космос,
Не розуміючи, що всесвіт один…

18.04.2018  ...by V.S.