Мить щаслива будем жить

Вера Деревьянко
Я довольна я щаслива
Що дитина кожна жива
Що радіють кругом люди
Що любов росте повсюди
Мить щаслива
будем жить
і щастям будем дорожить
Ой скільки гадості навстріч біжить