крiпись Свiтлано, бори бiль

Вера Деревьянко
Істерика не допоможе нехай спокій рівновагу Господь в душу твою вложе
Горе душу заїдає
З серця щастя виїдає
Як стріла вогнем крізь  груди ваші
душі запікає
Борись Світлано бори біль
Пече неначе жалить джміль
Скільки мамок в світі тужить
Втрати душі мамок душать