Ти пiшла, моя рiдна матусю - укр. мова

Марат Школьник
Ти пішла, моя рідна матусю,
На світлини в альбомі дивлюся,
“Буде добре,”- ти завжди казала,
В світле вірити мудро навчала.

Мамо, мамо, матуся рідненька,
Ти пішла, ти не вернешся, ненька,
Найдорожча у світі людина,
Ти у кожного тільки єдина.

Білим птахом злетіла у небо,
На Землі стало сумно без тебе.
“Ти пішла,” - промовля в смутку тиша.
Найдорожча моя, наймиліша.

Вічна пам'ять лишається з нами.
На Землі так бентежно без мами.
Давні спогади ніжно гортаю,
Пам'ятаю тебе, пам'ятаю.