Усё тваё...

Татьяна Борисова 11
Усё тваё,усё бяры:
мае надзеі,мары,сны,
маю спагаду і цяпло.
Бяры,бяры,бяры ўсё!
І толькі кропельку
журбы
дзеля мяне
на разьвітаньне
пакінь...
бо ведаю,што ты
не запаліў
свайго каханьня.