нащо жити сухо чи жирно красиво чи...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *


нащо жити
сухо
чи – жирно
красиво
чи – неоковирно...
о очі ті –
Божії –
запишуть – лиш точно
нащо писати
сухо чи жирно
красиво й вже неоковирно...
про що ви пророчите
ліпше
ввійти в
живі Божі очі:
Сам походжаєш:
і схочеш – час є
схочемо – часу й немає!
я стараюсь – лупцюю

я – да! я
все стараюсь і –
всіх цілую! і от
да! я перо –
я в руках
Твоїх
танцюю! –
білявіфлеємські стада
й  зоря бліда
світ – ні?
світ –да!
й народить слово цеє
й не постражда!
я – да!
перо в
руках Твоїх –
й танцюю!!
і Стіну цюю
люблю
й
цілую
як Ти дав
час –
і вибухать
у Вічність!

30.11.2017