ЗУ!

Сергей Зак
ччиВО бы -ПРО!____щщ_ще:
  -ппадаЁ!__Ммм(те)..- фф СУ___Д (!):
     BZ!!!
         ..И_ссчезнаВЕ!НЬнье 
                /СА ..скаМЕ___ййки/
БИГ БЭН* /-ввРаНЬЯ!___/,
                ппа-РРА-ли-ГА!___З__ный ..ЗУ!___Д
...............................
          йИ   - ПРРИ__Га-ВО!!!О.ООО.OOO_р
              / с пиЖА__М__КаййЮ
                -в  лиНЕ!____йку /

ф/П

*Big Ben