Колиска пам ятi, бажань, надiй - укр. мова

Марат Школьник
Колиска пам'яті, бажань, надій
Ти - оберіг найкращий самий мій,
Моя ти, Умань, батьківська земля,
Цвітіння край, де народився я.

В твоїй землі моя спочила ненька,
Добро і радість несла всім рідненька
Тут мати неньки, прадід мій і дід,
Віками мешкав в Умані наш рід.

Мрій світла аура і сенс буття,
Натхнення край і долі відчуття.
З усіх світів на крилах дивна сила
Несе до тебе, моя Умань, мила!